Remontet e OST në 13-14 korrik, pa energji disa zona në Tiranë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, njofton se në datat 13-14 korrik do të ketë kufizim energjie në Tiranë.

Këto kufizime bëhen për shkak të punimeve të OST në n/stacionet  TEC-i Kombinat dhe Shkozet.

OSHEE njofton se në datën 13 korrik, nga 09:00 deri në 13:00,

Rruga “Llazi Miho”, rruga “Shaban Bardhoci”, rruga “Petraq Leka”, rruga “Tanush Frashëri”, rruga “Bedri Cuhaj”, rruga “Haki Stërmilli”,

subjektet private “Fonderi-Puseta” dhe  repartet  prodhim  “Çanta”, “Togza”.

Në datën 14 korrik do të ketë kufizim energjie në qendrën e Kombinatit, njësia bashkiake Yzberisht, pularia, subjektet private nyje-Sarnitare, mobileri “Neza”.