Remontet e OST në datën 7 dhjetor në disa linja 220/ 110/35 kv, kufizime energjie në disa zona në Durrës e Shijak

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime të planifikuara në linjën 220kV Rrazhbull – Fier dhe në linjën 110kv Rrazhbull – Spitallë, në linjën 35kV L30-20 Shkozet – Fllakë, nesër në datën 7 dhjetor, në intervalin kohor 12:00-16:00 do të ketë kufizime energjie në këto zona në Durrës e Shijak:
Breg Lumi, Punishte, Komunale, Qendër Shijak, Qyteti Shijak, Perimore, Sallmone Kodër, Zona e ish-fermë Sukth, (Lagjia e Stallave), Hidrovori, Biznes privat gjate autostrades, 4 Rrugët; Maminas-Shijak, Konsumatore Privat përgjatë Autostradës Sukth-Durrës, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalzit, Kompleksi Lura, Shënavlash, Vrrin, zona e Kënetës Durrës; Impianti i Ujërave të Zeza, subjekte private Depozitat e ”RIRAS” në Porto Romano, ANOIL, Eropetrol,
Intergaz, Subjekte private ”Serat”, ADC, Universiteti Godina e Re; Ferri Trans Subjekt Betoni, Qyteti Durrës/ Lagja Nr.15 Zona Spitallë, Qyteti Durres/ Lagja Nr.18 Zona e Spitalit-Materniteti, Degëzimi Currilat-Fabrika e Tulllave, Degzimi Pallatet Parafabrikat-Kisha-Tregu Industrial, Pulari Deda, Confort (Plastika), Trumpf, Kompleksi Gjoka, Tedi impex, Diamant, Rrobaqepsia, Radio stacioni, Pap Metal, Fllake Shijak.