Remontet e OST në linjën 110kV Peshkopi – Lapaj, pa energji disa zona

Me kërkesë të OST e cila do të kryejë punime në linjën 110kV të re Peshkopi –Lapaj, në datat 15-18 dhjetor do të ketë kufizim të energjisë elektrike nga ora 08.00 deri në orën 16.30.

Zonat që mbeten pa energji në Peshkopi janë: Fushë- Alie, Arras, Zalldardhë, Reç, Lurë, Sllovë, Kala e Dodës dhe Aran, Kalis, BushtricË, Kthell-Matit, Heci ‘’Aras’’.

Zonat që mbeten pa energji në Peshkopi janë: Bllicë,

Kullas, Radomir, Sllovë, Shumbat, Borovjan, Kander, Kastriot,

Kishavec, Rashnopojë, Sohodoll etj.

Zonat që mbeten pa energji në Kukës janë: Kalisi, Bushtrica, Caja.