Remontet e planifikuara në nstacionin Tec Kombinat

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datën 22 janar do të kryejë remonte në disa fidera të nstacionit Tec Kombinat.
Këto punime do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:00-13:00, dhe kanë për qëllim fuqizimin e rrjetit që do të sjellë për pasojë dhe rritjen e cilësisë së furnizimit me energji elektrike për abonentët që furnizohen nga ky nstacion.
Pa energji gjatë kësaj periudhe do të jenë këto zona: Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Privat, Fshatrat: Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush, Kombinat , Parafabrikatet, Vaqarr, Sharre, Shkolla e Edukimit