Remontet në nst Gjanç dhe Maliq, ja zonat me kufizime të energjisë elektrike në Korçë

Për shkak të remonteve të planifikuara që do të nisin në nt Gjanë në datat 27-31 gusht, disa zona në Korçë do të preken nga kufizimet e energjisë elektrike.
Ky remont do të ndihmojë në fuqizimin e rrjetit dhe përmirësimin e furnizimit me energji elektrike për zonat në fjalë.
Punimet do të kryhen në intervalin kohor 09:00-13:00.
27 gusht, pa energji do të jenë fshatrat: Voskop, Dersnik, Polena
28 gusht, pa energji do të jenë fshatrat: Kamenice, Dvoran
29 gusht, pa energji do të jetë fshati Bellovodë
Punime në nst Maliq, 30 gusht ora 09:00-00-13:00
Pa energji do të jenë: Bashkia Maliq, Komuna Libonik, Fshati Vloçisht, Drithas.