Remonti i OSHEE në linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, 27 shtator pa energji disa zona

Në vijim të planit të masave për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 27 shtator do të stakohet energjia elektrike në linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, për shkak të pastrimit të trasesë në këtë linjë.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 12:30-16:30.
Pa energji do të mbeten këto zona: Ish Komunat Oblikë,
Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Hidrovoret Cas e Vilu.
Fshatrat: Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe,
Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Fshatrat: Zues, Muriqan