Remonti i OSHEE në nst Divjakë, 15 dhe 17 tetor kufizime energjie në disa zona në Lushnjë

Për shkak të remontit të OSHEE në nst Divjakë, në datën 15 tetor dhe 17 tetor do të ketë stakim të energjisë elektrike në disa zona në Lushnjë, gjatë intervalit kohor 08:00-16:00.
Pa energji do të mbesin: Sulzotaj. Shënepremte, Bishcukas,
Plazh Divjakë, Spitali, Hidrovori, Pishat Divjakë.