Remonti i OSHEE në nst Gjirokastra 1, 26 shtator kufizime energjie në disa lagje të qytetit

Për shkak të remontit të OSHEE në linjën në linjën 35kV L30-82 Gjirokastra 1 – Grapsh, në datën 26 shtator do të ketë kufizime energjie gjatë intervalit kohor 08:00-14:00.
Pa energji do të jenë: Sektori Nepravishtë; Drino; Labovë;
Suhë; Komunat Zagorie dhe Polican, Zona Rëza e Zezë, Derviçan, Fshati Grapsh, Komuna Dropulli i Poshtëm, Komuna Dropulli i Sipërm.
dhe konsumatoret private : Subjektet private 35/0,4 kV Glina, Epipllo Dekor,
Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Pallas, Dervican, Teknotrof, Fresh, lagjet “Arshilenge”, “Asim Zeneli”, Krinë, Saraqinisht, Tranoshisht.