Remonti i OSHEE në nst Kacinar, 2 tetor kufizime energjie në disa zona në Burrel

Për shkak të remontit të OSHEE në nst Kacinar, në datën 2 tetor do të ketë kufizim energjie në disa zona në Burrel.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10;00-15:00.
Pa energji do të mbetin këto zona në Burrel: Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnen, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, Lagjet: Qendër, SMT, dhe Ujësjellësi.