Remonti i OST në Linjën 110kV L110-16/2 Fibër – Librazhd, 18 korrik pa energji disa zona

Njoftim i OST për abonentët Librazhd

Si pasojë e remontit të planifikuar i OST në Linjën 110kV L110-16/2 Fibër – Librazhd dhe linjën
110kV L110-16/3 Përrenjas – Librazhd, në datën 18 korrik gjatë intervalit kohor 12:00-17:00, do të stakohet energjia në këto zona në Librazhd

Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, Gurakuq, Kuturman, Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr,
Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Qytet, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh, Spitali Qytet, Fabrika, Qyteti (pjeserisht),
Komuna Proptisht Pogradec, Komuna Stravaj fshatrat Dritaj, Rastan, Prrenjas, Fshat qender, Shqiponje, Stranik, Stravaj, Vishok, Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte,Varove, Luqinje, ish Komunat Qukes, Rrajce, fshatrat Bardhaj, Kotodesh, Rrajce Fushe, Kovanik, Skenderbej, Sutaj, Urake, Pocivalle, Katje