Remonti i OST në linjën 110kV L110-20/2 Komsi Burrel – Bulqizë, 3 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OST në linjën linjën 110kV L110-20/2 Komsi Burrel – Bulqizë, në datën 3 tetor do të ketë kufizime energjie në disa zona në Mat.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 08:00-16:00.
Pa energji do të mbeten këto zona; Suç, Posum, pjesërisht Batërr e Vogël, Suç, Posum, pjesërisht Batërr e Vogël, Zenisht, Sukbull, Bërxallë, dhe Lagje Kolaj, Cërujë, Kujtim, Patin, Shahinaj dhe Minjeren Privat, Gurrë e Madhe, Gurrë e Vogël, Dom, Mishter, Rrip, Zallë Rripë, Mali i Lezë, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos,
Guri i Bardhë, Xibërr Hanë, Xibërr Murrizë, Shkallë(Kom. Xiberr ), Shulbatërr, Suçe, Kurdari, Suç, Kurqelaj, Skënderaj, Shulla, Mastresh, Qafë Dardhë, Gurqelë, Lis, Gjalish, Vinjoll, Mallunxë, Shoshaj, Shoshaj Sipërm, Komija e Tullave, Kukaj.