Remonti i OST në Linjën 110kV të Hec-it Seta 4 (Arras), në datat 11-12 Shkurt pa energji disa zona në Dibër

Për shkak të punimeve të OST në Linjën 110kV të Hec-it Seta 4 (Arras), në datat 11-12 Shkurt, OSHEE do të stakojë energjinë elektrike në linjën 35kV L30-43 Peshkopi – Fushë Aliaj.

Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 08:00-16.30

Pa energji do të mbeten: Arras, Fushë Çidhen, Lazrej,
Mustafe, Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Bllicë, Kullas, Radomir, Sllovè, Shumbat,
Sllove, Kalisi , Bushtrica, Caja, Zalldardhe, Reç, Lure, Ndershen, Tejmolle, Verri, Arren, Lajthize