Remonti i OST në NST Gjirokastra 1, 21 Nëntor kufizime energjie në qytet dhe fshatrat përreth

Njoftim i OST për abonentët #Gjirokastër

Stakim, data 21 Nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar nga OST në NST Gjirokastra 1, në datën 21 Nëntor gjatë intervalit kohor
09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Gjirokastër

Lagjet: “18 Shtatori”, “Granica”, “Kodra e Shtufit”, “Palorto”, “Varosh”, “Pazar”, “Grehot”, “Topullaraj”, “Valare”, Lunxheri, lagjia “Kordhoce”, Lazarat, Picar, Zinxhire, Dunavat, Manalat, Viroi, Cepo, Odrie, Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Zagorie dhe Poliçan, Grapsh, Zona Reza e Zezë, Derviçan, Dropulli i Poshtëm, Dropulli Sipërm, lagjia “11 Janari”, “Kala”, lagjia “Pllakë”, Kërcullë, Arshilengo, Antigone, Bulo, Libohovë