Remonti në disa kabina, 4 prill kufizime energjie në disa zona

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, sot në datën 4 prill do të punohet në disa zona.
Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat pa energji
09:00-15:00, pa energji rruga “Anastas Shundi”, rruga “Jordan Misja”, rruga “Njazi Meka”, rruga “Grigor Perlecev” , Yzberisht pjesërisht,
rruga “Skënder Halili” pjesërisht, afër “Casa Italia”, Mëzez pjesërisht, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Belul Hatibi”, rruga “5 Maji”, rruga “Ferit Xhajko” pjesërisht.