Remonti në disa kabina në Tiranë, 10 prill kufizime energjie në disa zona

Në vijim të investimit në kabina ku po rikonstruktohen dhe po ndërtohet rrjeti i ri 20kV, në datën 10 pril do të stakohet energjia në disa zona:

09:00-15:00, pa energji: rruga “Qazim Vathi”, rruga “Ali Visha” pjesërisht, Fushë Yzberìsht, rruga “Fiqiri Basha”, rruga “Don Bosko”, rruga e Dibrës pjesërisht, rruga “Ali Bakiu”, rruga “Teodor Keko” pjesërisht, pranë ish- Doganës

09:00-14:00, pa energji rruga “Kongresi i Lushnjes” rruga “Frosina Plaku” pjesërisht