Remonti në nënstacionin Fushë Kuqe, 18 prill kufizime energjie në disa zona në Kurbin

Për shkak të remontit në nënstacionin Fushë Kuqe, gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 dhe 12:00-16:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Kurbin: Gurrëz, Fushë Kuqe, Adriatik Patok, Gorre, Autostradë, Pompat e ujësjellësit (pjesërisht 4 nga 9 pompa)