Remonti në nënstacionin Fushë Kuqe, 26 prill kufizime energjie në disa zona në Kurbin

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Fushë Kuqe, në datën 26 prill do të kufizohet energjia elektrike në këto zona dhe orare 👇
09:00-11:30 Fushë Kuqe, Adriatik Patok
11:30-14:00 Gorre, Autostradë