Remonti në nënstacionin Kuçovë, 28 Janar kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në Nënstacionin Kucovë, e cila ka të bëjë me masat për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 28 Janar nga ora 10:00-14:00 do të stakohet energjia elektrike në disa lagje të qytetit Kuçovë, Ura Vajgurore dhe fshatrat: Gegë, Frashër, Guri i Bardhë.