Remonti në nënstacionin Pogradec, 11 mars kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Pogradec, në datën 11 mars gjatë intervalit kohor 10:00-11:00, do të stakohet energjia elektrike në qytetin e Pogradecit dhe fshatrat: Vreshtaz, Pirg, Podgorie, Nishavec, Petrushe, Ish komunat Çërravë, Dardhas.