Remonti në nënstacionin Reps, 15 prill kufizime energjie në disa zona në Mirditë

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Reps, më 15 prill gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Mirditë: Komuna Orosh me fshatrat: Reps, Lelaj 1 dhe 2, Shkorret, Maja Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Rane, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashterkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Katundi i Ri, Konaj, Zallxhuxhe