Remonti në NST Çiflik, 28 dhe 30 gusht kufizime energjie në disa zona në Berat

Njoftim për abonentët Berat

Stakim i datës 28 dhe 30 Gusht

Për shkak të remontit të planifikuara në NST Çiflik, në datën 28 dhe 30 gusht gjatë intervalit kohor 09:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat
Poshnje, Kuçovë, Biznese Private (Gurore)