Remonti në NST Elbasan 5 dhe NST Radio, 12-14 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Njoftim për abonentët #Elbasan
Stakim, 11-14 Nëntor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Elbasan 5 dhe NST Radio, në datat 12-14 Nëntor do të stakohet energjia në intervalin kohor 10:00-14:00 në këto zona në Elbasan

12 Nëntor/Pusi 1, Unaza1, Privat Gezim Haxha, Vidhas (Uzina 2)
13 Nëntor/Banjë e Re, Trunc, Lumas, Selvias, Qafë, Qyrkan, Klos,
Dasar, Mollas, Linas, Kamunah, Selitë, Shkëmb, Topojan, Mucan, Kycyk, Çikallesh, Shilbater, Gurisht, Shtërmen

14 Nëntor/Radiostacioni fshtati Shtërmen