Rikonstruksioni i disa fiderave në NST Tec Kombinat dhe në linjën 35kV Kinostudio – HEC Lanabregas, 16-17 nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 16-17 nëntor do të kryhen punime në disa fidera të NST Tec Kombinat dhe në linjën 35kV Kinostudio – HEC Lanabregas.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

16 nëntor
09:00-13:00 Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat, Yzberisht, Tec.


10:00-14:00

Subjektet; Dajti Ekspres (Teleferiku), SHIU (Sherbimi Informativ i Ushtrise), Fabrika e Ujit Ferra


17 nëntor/09:00-14:00

Kombinat, Parafabrikatet, Kasallë, Vishaj, Damjan, Prush, Eurotrade