Rikonstruksioni i kabinave, 11-13 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 11-13 shtator

Për shkak të punimeve që do të kryhen në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave në datat 11-13 shtator do të stakohet energjia në këto zona

11 shtator

09.00-15.00
rruga “Hoxha Tahsim”, pjeserisht Sheshi Xhamllikut

12 shtator

09:00-15:00
Rruga e Elbasanit, rruga “Bako Dervishaj”, rruga “Mustafa Lleshi”,
Picallë,,antenat AMC,Vodafon

09:00-13:30
rruga “Agush Gjergjevica”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti

13 shtator

09:00-15:30
rruga “Besim Habdiu”, rruga “Todi Shkurti”

10:00-12:00
Autostrada Tiranë-Vorë krahu majtas, Bizneset përgjatë Autostradës pjesërisht, rruga “Butrinti”, rruga “Shaqo Deraj” pjesërisht

10:00-14:00
Gërdec, Markqinet, Gjokaj, Kodër Bërxull, Prezë