Rikonstruksioni i kabinave, 12-13 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë
Datat 12-13 KORRIK

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 12-13 korrik do të stakohet energjia në zonat

12 korrik

01:00-03:00/rruga “Ali Visha”
03:00-04:00/ruga “Pjetër Budi”
04:00-05:00/rruga “Drago Siliqi”
09:00-13:00
Rrugët “Nikollë Kacorri”, “Aleks Buda”, “Kristo Floqi” dhe “Viktor Eftimiu”
09:30-15:00
“Rruga e Dibrës” dhe “Thanas Ziko”
09:00-15:00
Rrugët “Sami Frashëri” pranë Bulv. “Gjergj Fishta”, “Hoxha Tahsim”, “Vëllezerit Manasterli” dhe “Naim Frashëri”
09:00-16:00
Rrugët “Myslym Keta”, “Njazi Meka” dhe “Andrea Mano”

13 korrik

09:00-16:00
Rrugët “Jorgo Plaku” pranë “5 Maji”, “Pandi Dardha”, “Njazi Meka”, dhe “Shyqyri Peza”