Rikonstruksioni i kabinave, 12 dhe 13-15 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat 12 dhe 13-15 korrik, do të kryhen punime në disa kabina në Tiranë.

Më poshtë oraret përkatëse të kufizimit dhe zonat e prekura

12 korrik/11:00-16:00

 Rruga “Don Bosko”

13 korrik/ 09:00-16:00

Dajt, Dobresh, Bastar, Murrizë, Vilëz, Zgurë, Bruz, Rrenzë dhe tre lagje në Zallbastar

14 korrik/09:00-15:00

Zona nga TEG deri te Ura e Farkës , (rruga e vjetër e Elbasanit), lagjia “Çelikët”

15 korrik/09:00-15:00 

 Vishnje, Stermas, Picallë, Domje