Rikonstruksioni i kabinave, 17-20 korrik kufizime energjie në disa zona

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat 17-20 korrik, do të kryhen punime në disa kabina në Tirane.Më poshtë oraret përkatëse të kufizimit dhe zonat e prekura

17 korrik

09:00-15:00

Pa energji pjesërisht: zona pranë Ish Tregut Elektrik ,rruga “Petro Nini Luarasi” ,rruga “Zonja Curre” dhe Pallati Dola 14:00-18:00

Pa energji pjesërisht: Ura e Limufit në drejtim të rrugës së “Rinasit”18 korrik10:00-14:00Pa energji pjesërisht: Bruk, Bërxull , Fushë Prezë dhe një pjesë e Niklës, rruga e “Rinasit” deri te SGS

19 korrik

09:00-15:00 Pa energji pjesërisht: Laknas

20 korrik

09:00-15:00 Pa energji pjesërisht: rruga Kamez-Valias, Kasall