Rikonstruksioni i kabinave, 18-19 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 18-19 Shtator

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 18-19 shtator do të stakohet energjia në disa zona në kryeqytet

18 shtator
12:00-15:00
rruga “Mihal Duri”

09:00-13:30
Rruga “Agush Gjergjevica”, Rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti

09:00-12:00
rruga “Sandër Prosi” pranë Fondit të Sigurimeve Shoqërore

19 shtator
09:00-15:00
Rruga e Elbasanit pranë ish-Trikotazhit pjesërisht

09:00-13:30
Rruga “Agush Gjergjevica”, Rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e Qytetit Studenti