Rikonstruksioni i kabinave, 18 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, nesër datë 18 gusht do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë.

Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat e prekura nga stakimet:

08:00-10:00

Rruga “Aleksander Mojsiu”, rruga “Sotir Caci”, Tufinë, Tujan, Ferraj, Carre, Babrru

09:00-17:00

Rruga “Nuci Naci”, pranë shkolleës “26 Neëntori “

09:00-16:00

Rruga “Murat Toptani” dhe Rruga “Gramoz Pashko” dhe 2 pallate te rruga “Irfan Tershana