Rikonstruksioni i kabinave, 19-20 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë
19-20 KORRIK

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave në Tiranë, në datat 19-20 korrik do të stakohet energjia ⚡️ pjesërisht në zonat rreth rrugëve 👇

19 KORRIK

09:30-15:00/“Ferit Xhajko”
09:00-15:00/“Haxhi Hysen Dalliu”
09:00-16:00/“Myslym Keta” dhe “Njazi Meka”
12:00-15:00/“Agallia Tako”

09:00-12:00/“Gëzim Kaceli”, “Pandi Stillu”, “Petro Marko” dhe “Haxhi Hysen Dalliu”

9:00-11:00/zona Yrshek
11:00 -15:00/Fushë Mëzez
09:00-14:00/“Ylbere Bylykbashi” dhe “Rruga e Kavajës”
09:00-13:00/“Ndre Mjeda”
08:30-14:00/“Kongresi i Lushnjes”

20 KORRIK

09:00-16:00/“Maji”, “Njazi Meka” dhe “Myslym Keta”
09:00-12:00/“Selaudin Bekteshi” pranë rrugës “5 Maji”, “Gëzim Kaceli” dhe “Pandi Stillu”

09:30-15:00/“Siri Kodra”
12:00-15:00/“Agallia Tako”
09:00-13:30/“Kongresi i Lushnjes”
08:30-14:00/“Ylbere Bylykbashi”