Rikonstruksioni i kabinave, 2 nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 2 nëntor do të kryhen punime në disa fidera të NST Selitë. Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat e prekura nga ky investim

12:00-15:00

Pjesërisht: Rruga “Irfan Tomini”, pranë hotel “Diplomatit”

09:00-12:00

Pjesërisht: Rruga “Besim Alla”, rruga “Irfan Tomini”

10:00 – 14:00

Pjesërisht: Rruga “Asim Zeneli”, rruga “Themistokli Gërmenji”