Rikonstruksioni i kabinave, 2 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 2 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00-12:00

Pjesërisht: TV News 24 furnizimi me  linja 6 kV, një pjesë e zonës së Lanabregasit

09:00-15:00

Pjesërisht: Zona pranë Xhamisë së Tabakëve , rruga “Shyqyri Ishmi” dhe një pjesë e pallateve në Bulebardin “Bajram Curri”