Rikonstruksioni i kabinave, 25 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 25 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Rruga e vjetër Vorë-Rinas, Dogana dhe disa biznese në këtë zonë