Rikonstruksioni i kabinave, 28-29 qershor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datat 28-29 qershor gjatë intervalit kohor 07:30- 17:30 do të punohet për rindërtimin e kabinave “Buçimas” dhe “Rëmenj Fushë”.Konkretisht pa energji do të jene:

28 qershor

Një nga lagjet e zonës Buçimas

29 qershor

Një nga lagjet e zonës Rëmenj Fushë