Rikonstruksioni i kabinave, 28 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të zbatimit të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, nesër 28 gusht gjatë intervalit kohor 09;00-14:00 dhe 14:00-19:00 do të stakohet energjia në këto zona nëTiranë:

Pjesërisht Rruga ‘Sami Frashëri” , zona e Bërxullit, Lagjia “Mucaj” der te dogana e Tiranës