Rikonstruksioni i kabinave, 3 nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 3 nëntor do të kryhen punime në disa fidera të NST Qendër.

Pa energji do të mbeten disa zona në Tiranë:

10:00-14:00

Pjesërisht: Rruga “Asim Zeneli” dhe rruga “Themistokli Gërmenji”

09:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Besim Alla”, rruga “Irfan Tomini”