Rikonstruksioni i kabinave, 31 korrik-1 gusht kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Tiranë

Datat 31 KORRIK-1 GUSHT

Për shkak të punimeve të planifikuara në disa kabina, në vijim të investimit për rikonstruksionin dhe ndërtimin e rrjetit 20 kV, në datat 31 korrik-1 gusht do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

31 KORRIK

09:00-15:00
rruga “Skënderbej”, rruga e Durrësit, pranë Bllokut të Ambasadave, rruga “Mahmut Xhelili”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Stefan Shundi”

09:00-16:00
rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”

09:00-12:00
rruga “Myslym Keta”

11.00-13.00
zona pranë Universitetit Bujqësor Kamëz

1 GUSHT

09:00-16:00
rruga e Dibrës, pranë Spitalit “Nënë Tereza”, rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Omer Nishani”

09:00-15:00
rruga e Durrësit, rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu”