Rikonstruksioni i kabinave, 5-6 dhe 8 tetor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit të shpërndarjes, në datat 5-6 dhe 8 tetor, do të kryhen punime në disa fidera të NST Valias dhe NST Selitë.Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë

5 tetor/00:00-05:00

Pjesërisht: zona pranë Pallatit të Sportit “Asllan Rusi”, rruga “Dritan Hoxha”

6 tetor/00:00-05:00

Pjesërisht:Rruga “Ilia Dilo Sheperi”, rruga “Gjovalin Gjadri”,Rruga “Hamdi Pepa”, rruga “Bedri Karapici”, rruga “3 Dëshmorët” pranë KMY, Biznese private brenda territorit të ish- “Misto Mames, Kaon, rruga “Tish Daia”,pranë Kopshtit Botanik, “Kodra e Diellit”, zona pranë ish-Drejtorisë së ujrave (Selite), Lagjia “Garunj”, Mjull Bathore, Lundër, Vishnje, Arbanë

8 tetor/09:00-13:00

Qerekë, Tapizë