Rikonstruksioni i kabinave, 6 nëntor kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 6 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Rruga “Asim Zeneli”, dhe rruga “Themistokli Gërmenji”