Rikonstruksioni i kabinave, 9-10 shtator kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 9-10 Shtator
Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datat 9-10 shtator do të stakohet energjia ⚡ në këto zona në Tiranë, pasi do të punohet në disa fidera të Nst Tirana Qendër

9 shtator

09:00-14:00
Rruga “Todi Shkurti” pjesërisht

09:00-15:30
rruga “Xhorxh Martini”, rruga “Ludovik Shllaku”

09:00-16:00
Ish Posta e Vjetër, Sheshi “Garibaldi”, Zona pranë Zjarrfikëses

10 shtator

09:00-13:30
rruga “Agush Gjergjevica”, rruga “Todi Shkurti”, rruga “Budi” si dhe një pjesë e ish-Qytetit Studenti

09:00-15:00
Rruga “Hoxha Tahsim”, Pjesërisht Sheshi i Xhamllikut

09:00-15:30
Rruga “Riza Jaha”, rruga “Qemal Stafa”