Njoftim për abonentët #Tiranë
Stakim, 11 qershor
Për shkak të remontit të parashikuar në një nga fiderat e NST Rajonal dhe NST TEC, në daën 11 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00-12:00

Pjesërisht rruga “Memet Brocaj”, rruga “Haxhi Hysen Dalliaj

09:00-15:00 

Pjesërisht Yzberisht, Kodër Mëzez