2142.02 – Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëKërkohen 6 elektricistë në Qarkun Elbasan, në Njësitë Administrative Peqin, Gramsh, Librazhd me kohë të plotë.

Për më shumë Hap Profilin