2142.02 – Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëKërkohen 7 elektricistë në Qarkun Vlorë, në Njësitë Administrative Vlorë, Himarë, Selenicë me kohë të plotë.

Për më shumë Hap Profilin