2142.02 – Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëKërkohen 11 elektricistë në Qarkun Gjirokaster, në Njësitë Administrative Gjirokaster, Tepelene, Permet, Sarande dhe Librazhd me kohë të plotë.

Për më shumë Hap Profilin