2142.02 – Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëKërkohen 4 Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë, në Korçë me kohë të plotë.

Për më shumë Hap Profilin