2142.02 – Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisëKërkohen 5 Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë, në Elbasan me kohë të plotë.

Për më shumë Hap Profilin