Avari në linjën 35kV L30-12/1 Tec Fier – Pojan, kufizime energjie në disa zona

Për shkak të një avarie në linjën 35kV L30-12/1 Tec Fier – Pojan, sot në mesditë kanë mbetur pa energji elektrike disa zona si:
Pojan, Hoxhare e Vjetër, Dermenas, Hoxharë, Përtish, Hoxharë e Re,
Darëzezë, Breg Deti, Hidrovori, Ish-Komunat Seman, Topoj, Dermenas.
Brigadat e avarisë janë në terren dhe po punojnë për eliminimin sa më shpejt të defektit.