Remont në Linjën 6kV të Fidrit Milot në nënstacionin Laç 2, 21-23 Janar kufizime energji në

Për shkak të remontit që do të kryejë Operatori i Sistemit të Transmetimit, OST, në nënstacionin Laç 2, në datat 21-23 Janar në intervalin kohor 08:00-17:00, do të mbeten pa energji këto zona në Kurbin: Milot, Mali i Bardhë, Shetë, Skuraj, Mal Milot dhe Ujësjellësi Milot.