Avari në n/stacionin e Radhimës, pa energji deri në orën 14.00 disa zona bregdetare

Për shkak të një avarie në n/stacionin e Radhimës, nga ora 10.00-14.00 do të ketë mungesë energjie në disa zona bregdetare në Vlorë si: Jonufra, Radhima dhe bizneset private në zonen bregdetare Jonufër-Radhimë.

Brigadat e avarisë së OSHEE janë në terren dhe po punojnë për eliminimin sa më shpejt të defektit.