Avari në nstacionin Patos, eliminohet defekti, marrin energji zonat e prekura

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të një defekti në nstacionin Patos, sot në orën 10.00, pati ndërprerje të energjisë për rreth 2 orë, në disa zona në Fier.
Rreth orës 12.00 grupet e avarisë së OSHEE, kanë riparuar defektin dhe aktualisht kanë marrë energji lagjet: Rërëz, Banaj, E RE, 1 Maj, Griz, Ruka e Transporti, Fshatrat: Drelia, Qineqar, Fiqet, Rozhdie, Patos Fshat, Kasmit, Lalaj, Gjorgoz, 6 Fidra Naftë, Fshati Kuqe, Lagjet: Marglic, Dukas, Naftatari, Dukas, 1 Maj, 29 Marsi, Griz Traps, Furrë Çeliku, Ujësjellësi e Patosi dhe Fshatra: Gjorgovi dhe Lalaj, Qyteti i Roskovecit,
Fshatra: Strum, Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, driz Vidhisht, ish Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë,
Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanicë.